Bejelentkezés
Bejelentkezés X
elfelejtett jelszó

Háztartás

Lehet, hogy az Ön otthona már rendelkezik egy Tallér Co Kft. által valaha forgalmazott cikkel, csak Ön nem gyanítja? Lehet az akár egy csíkos bögre, egy szép kiskanál, strapabíró sütőtál vagy egy nagymamától örökölt étkészlet is, hiszen cégünk több mint húsz éve áll a magyar háztartások generációinak szolgálatában.


Hagyomány és ízlés, mindenütt az értékeket keressük: legyen szó az eredeti BIALETTI kotyogós kávéfőzőről, a 200 éves angol CHURCHILL manufaktúra kerámia étkészleteiről, az évtizedek óta töretlen népszerűségnek örvendő LUMINARC színes üvegtányérjairól.

Ugyanakkor érdekel minket minden innováció: a teflonedényeket felváltó, nanokerámiával bevont serpenyők, a törhetetlen technológiával készülő talpas poharak, vagy a TESCOMA gyártó legújabb ötletes konyhai kiegészítői.

Folyamatosan bővülő és változó háztartási szortimentünk jelenleg körülbelül négyezer féle cikket ölel át. Viszonteladóink között ott vannak a legnagyobb hipermarket láncolatok, úgyismint a METRO, az Auchan, a CBA, az INTERSPAR, SPAR és Kaisers üzletek, valamint a Praktiker Áruházak.

Óbudai raktáráruházunk hatezer négyzetméteren várja az érdeklődőket. Amennyiben kérdése van, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre az info@taller-cokft.hu e-mail címen, valamint a 06 1 388 02 44-es telefonszámon.

©2011 TALLÉR CO. KFT.